Om oss

Vad gör vi?

Vi erbjuder hjälp med administration inom personlig assistans, rekrytering och anställning av personliga assistenter, hjälp vid kontakt med myndigheter, godmanskap m.m.

Som medarbetare på Lövets Personliga Assistans AB vill vi att personligt engagemang och ansvarsfullhet genomsyrar arbetet. Assistansen ska vara individuellt anpassad och det är viktigt för oss att brukaren känner empowerment och delaktighet.Vi har tillstånd ifrån Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans och är medlemmar i Vårdföretagarna och PARO.

Administrerar 30 brukare och sysselsätter 190 personliga assistenter och tre administratörer.

Vi har kontor i Eslöv och Simrishamn.

År 2016 omsatte vi 62 miljoner kronor.

Lövet

Ringarevägen 2 | 241 36 Eslöv

Vi har funnits sedan

Personliga assistenter

Brukare

Administratörer

Våra nyckelpersoner

Monica

Monica har arbetat i 30 år inom Försäkringskassan och har erfarenheter inom ekonomi, arbetsledning, lönehantering och personlig assistans.

Jessica

Jessica är VD och utbildade sig till personlig assistent 1997 och har sedan arbetat i många år inom yrket hon har också erfarenheter inom ekonomi, arbetsledning, schemaläggning och lönehantering Jessica har utbildat sig till Social o Psykiatri handledare och har en Fil kand i Psykologi.

Karoline

Karoline är utbildad socionom sedan 2007 med inriktning funktionsnedsättning. Karoline har arbetat som personlig assistent, inom socialtjänst och som kurator.